Köszöntöm honlapunkon!

Dr. Pánovics József Ph.D
urológus
egyetemi docens
ügyvezetõ igazgató

A PÁNMED Bt. mûködését 1997-ben kezdte meg, amikor több nagy tudású és több szakképesítéssel rendelkezõ orvos úgy döntött, hogy egységes elvek és célok szerint olyan egészségügyi szolgáltatást biztosítanak, amely a páciensek életminõségét jelentõsen növelik.

A vállalkozás tevékenysége több szakterületet érintõ szakorvosi szolgáltatás és foglalkozás-egészségügyi orvosok, háziorvosok, szakdolgozók posztgraduális akkreditált képzése, továbbképzése.

2006-ban az Országos Tisztifõorvos Budapest és Pest megye területére foglalkozás-egészségügyi szakellátó helynek jelölte ki cégünket, amely alapján a fõvárosban V., VI., VII., VIII., IX., XX., XXIII. kerületekben, illetve Százhalombatta, Biatorbágy, Budajenõ, Budakeszi, Diósd, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Pilisborosjenõ, Piliscsaba, Pilisjászfalu, Pilisszántó, Pilisszentiván, Pilisvörösvár, Pusztazámor, Solymár, Sóskút, Tárnok, Telki, Tinye, Tök, Törökbálint, Üröm, Zsámbék, Budaörs háziorvosainak, fogorvosainak, házi gyerekorvosoknak egészségi alkalmassági vizsgálatát végezzük el. A vizsgálat és az igazolás kiadása az orvos mûködésének feltétele.

A PÁNMED Magyarországon elsõként végezte a foglalkozás-egészségügyi és egyéb szakorvosi ellátást ISO 9001 minõségirányítás központú rendszer alapján.

Emellett Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Kar Munka és Környezet-egészségügyi Tanszéke a PÁNMED-et vegyipar, kereskedelem, építõipar területére foglalkozás-egészségügyi rezidensképzésre akkreditálta. A cégünk akkreditációval rendelkezik munkahigiénés szakorvos képzésre, valamint kreditpontos posztgraduális foglalkozás-egészségügyi orvosok továbbképzésére. Továbbképzéseink programja megtekinthetõ az OFTEX honlapján (www.oftex.hu).

Cégünk orvosi szolgáltatása középpontjában foglalkozás-egészségügyi alapszolgáltatás nyújtása áll.

A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást munka és foglalkozás-egészségügyi szakértõ szakmailag felügyeli és irányítja. A foglalkozás-egészségügyi szakértõ a Magyar Üzemegészségügyi Tudományos Társaság fõtitkára, tagja a Magyar Munkahigiénikusok Társaságának, a Foglalkozás-orvostani Szakmai Kollégiumnak, a Semmelweis Egyetem Foglalkozás-egészségügyi Tanszékén egyetemi oktató, a Szakvizsga Bizottság tagja.


Dr. Grónai Éva fõorvos
munka- és foglalkozás-egészségügyi
szakértõ

A foglalkozás-egészségügyi szakorvosok mellett jól felkészült, szakképzett foglalkozás-egészségügyi ápolók dolgoznak.


Villányi Lajosné (Vali)
vezetõ asszisztens

A foglalkozás-egészségügyi szolgáltatást nyújtó üzemorvosok több szakvizsgával és nyelvvizsgával (német, angol, román, orosz) rendelkeznek.

A koordinációs manager, Pánovics Péter magas szakmai színvonalon látja el a PÁNMED Bt. mûködésével kapcsolatos szervezési feladatokat, amelyet segít, hogy jelenleg tanulmányokat folytat a Munkavédelmi Képzõ és Továbbképzõ Intézetben.

Szakrendeléseink:
- foglalkozás-egészségügy
- urológia
- általános belgyógyászat
- gasztroenterológia
- reumatológia
- fogászat
- sebészet
- szemészet
- pszichológia

Helyben ultrahang, laboratóriumi vizsgálatok, légzésfunkciós vizsgálat, EKG, VICARDIO stressz szint mérés, VISIOTEST látásvizsgálat, audiométeres hallásvizsgálat.

Elõnyeink:
- rugalmas, magas színvonalú, egyénre szabott ellátás
- barátságos, családias, exkluzív környezet
- kedvezõ árak


Bejelentkezés e-mailen non-stop (panmed@panmed.hu),
telefonon 8-16 óra között (06-1-215-18-98, 06-30-9592-352)