Szolgáltatásaink : egészségmegõrzés, egészségfejlesztés
A következõ szûrõvizsgálatokat tudjuk biztosítani:

-szájüregi daganatszûrés orálkamerával
-dohányosoknál légzésfunkciós vizsgálat
-érszûkület vizsgálat oscillométerrel
-nyaki érszûkület vizsgálat minidoplerrel
-EKG, vérnyomásmérés
-szûrõaudiometria (hallásvizsgálat)
-belgyógyászati szakvizsgálat
-gasztroenterológiai szakvizsgálat
-kiterjesztett laborvizsgálatok (vérkép, vizelet)
-pszichológia, stresszintmérés
-különbözõ laboratóriumi vizsgálatok fájdalommentesen, egy csepp ujjbegybõl vett vérbõl (koleszterin, triglicerid, májfunkció, hemoglobin, stb.) azonnali eredménnyel
-tumormarkerek (daganatszûrés vérbõl)

Koleszterinszûrés

A szív és érrendszeri betegségek kialakulása tünetmentesen már fiatal korban megkezdõdhet. Ennek megelõzése érdekében fontos a rendszeres koleszterinszûrés, melyet minden évben érdemes laborvizsgálattal kontrollálni.
A vizsgálat ujjbegybõl, 1 csepp vérbõl végezzük el. Az eredményt 5 perc múlva megkapta a páciens.

PSA szûrés

A magyar férfiak általában kevesebbet foglalkoznak egészségükkel, mint az asszonyok, miközben egy alattomos, sunyi, hosszú ideig tünetmentes betegség a prosztatarák veszélye ott leselkedik rájuk. Alattomos, hiszen sokszor a tüneteket megelõzve képez különféle áttéteket a csontban, csigolyában, medencében, nyirokcsomóban. Bár létezik fizikális szûrõvizsgálat, de ezeken a férfiak nem szívesen vesznek részt.
Egyszerû módszer a PSA szûrõvizsgálat, amely a leginkább kórjelzõ, megbízható vizsgálat a prosztatarák gyanújának felvetésére.

PSA

A PSA (prosztata specifikus antigén) egy speciális fehérje, amely csak és kizárólag a prosztatából származik, így alkalmas a prosztataszûrésre (daganatok, gyulladások).

A vizsgálati eredmények:
0.1-5 U/G zöldzóna (normál érék)
5,1-20 U/G kóros érték (urológiai szakrendelésre kell a pácienst utalni)

Vastagbélrendszeri rákszûrés

Magyarországon a bélrendszeri daganatos megbetegedések száma a vezetõ halálokok között vezetõ szerepet tölt be, így a bélrendszeri daganatok megelõzése céljából bélrendszeri rákszûrés szervezésére került sor. A rákszûrés alkalmával nagyon érzékeny MEDI-FEC tesztet használtuk fel.